Tanulás könnyen, gyorsan, eredményesen

A Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány weboldala
HETA
Fő tevékenységi területeink
Tanfolyamok, képzések
AVS Tréner Képzés
HATÉKONY NYELVTANULÁS
Szolgáltatások
Forgalmazott Fény - Hang készülék
Mi az AVS?
Miért van rá szükségünk?
Jótékony hatásai
REFERENCIÁK
Közhasznúsági jelentések és Mérlegek
Aktualitások
Minőségpolitikánk
Kapcsolat
Letölthető dokumentumok


AZ AUDIO - VIZUÁLIS STIMULÁCIÓ JÓTÉKONY HATÁSAI

Miért ajánljuk mindenkinek ezt a passzív meditációs technikát? Mert hatékonysága közel 95%-os, olyanok is használhatják, akiknek az alacsony energiaszintjük miatt az aktív meditáció nem működhet (pl. súlyosan betegek). Biztosan a kívánt frekvenciára érkezünk, az egész agyterület "dolgozik". A szemre és a fülre ható fények és hangok néhány perc alatt különleges tudati állapotot hoznak létre. Elérhető az agyféltekék szinkronizációja éppúgy, mint az öngyógyító delta, álmokkal teli théta állapotok ébren való megélése, a döntéshozó és lazító alfa állapot és a béta tartomány koncentrációhoz szükséges legoptimálisabb szintjei is.
Növelhetjük toleranciánkat, kreativitásunkat, befogadóbbá válhatunk, képképző rendszerünket javíthatjuk, könnyebben vizualizálhatunk, javíthatjuk memóriánkat, visszanyerhetjük tanuláshoz való képességünket, energiatöltő folyamatokat indíthatunk újra. Mindezek egy-egy agyhullám-tartományhoz kötődő funkciók.

Az agyban keletkező és hullámtartomány-függő kémiai anyagok, hormonok nagymértékben felelősek pszichés és fizikai állapotunkért. A jól működő agy képes a megfelelő és az elegendő mennyiségű vegyianyagot az adott hullámhosszon megtermelni. Hasonló módon a fény-hang készülék stimulációjának hatására felszabaduló neurokémiai anyagok rendkívül előnyös irányba befolyásolják a szervezet működését, ilyen pl. az endorfin, amely nagy öröm, vagy jóleső fizikai edzés hatására keletkezik, vagy a szerotonin, amely klasszikus hírvivő molekula és az agyon kívül a szervezet más pontjain is teljesít "szolgálatot". A fény-hang készülék segítségével "megtaníthatom" agyamat, hogy az előbb említett természetes agyhullámokat a napi ciklusnak megfelelően, azaz egyedül is, természetes módon termelje.

A programok alatt látott színes képek az ember tudatalattijának "termékei", melyek egyénenként értelmezhetők és akár évek óta "cipelt" problémák oldhatók meg.

A különböző pszichés betegségekre felírt gyógyszerek vegyi folyamatokon keresztül befolyásolják az agyműködést, legtöbbször "gyógyszerfüggőséget" okozva, túl azon, hogy a valódi okot nem szüntetik meg. Az audio-vizuális stimuláció ezzel ellentétben a test saját készítésű kémiai anyagait reaktiválja, így éri el a kívánt eredményt, mindenfajta káros mellékhatás nélkül.Honlapkészítés